Nuffnang

Tuesday, May 31, 2016

Review the gurney resort hotel & residences penang


Bismillah... 

Lama nya xtulis entry. Ok lah di sbbkn aku ada masa free smpena cuti sekolah ni aku nk review la hotel ni.
Kisah aku bermula dr ahad 29 hb mei. Aku , suami & 3 ank2 gerak dr alor star lbh kurang kul 8 mlm gitu. So dh agk lewat smpai nnt aku just masuk homestay aje la dkt batu uban. Rumah flat 2 bilik rm100 1 hari. 

Esoknya isnin 30.5.16,  Ptg lps en suami abes kursus km gerak cr hotel yg selesa sikit. Last2 check in garden inn jln anson dkt tnb tu je. No bad la wlwpn hotel bajet dpt 2 katil dlm rm108 je kot.(k dh lupa rega). Deposit rm50 aku dpt balik pas check out tu. Ada cafe kt bwh tu org melayu yg masak. Sedap jgk. Tp km p mkn dkt line clear xjauh pn. Nk p hameediyah ttup la plk. 

Ok arini selasa 31.5.16 en somi ckp ddk hotel yg best sket.dia dh siap2 booking kt tenet rasanya..kul 1 tgh hr aku check out dr garden inn & tapau bihun 2 bngkus mkn kt hotel gurney ni. 
Rate bilik ni xsilap rm200++ xsure lak xtgk bill.
Bg aku ok la hrga xmhl sgt just nice. Ada gym, pool dll kt level 7. 


Ada kolam dewasa & kanak
Ank aku dh xsabar nk terjun ptg ni

Ni katil besar muat la aku, somi & ank2 yg kecik2 lg. Yg pntg ekon sejuk

Tandas ada jazuki. Saat aku tulis ni ank2 aku dh rasmi.
Shower.. Ok lah mcm biasa

Luas gak la . Ada tv, peti ais kecik, meja mkn , iron & sofa.. 
Ada 2 bj ekon. Pasti sejuk gedi pnya lah tp aku xsuka sgt sejuk2. Buka biasa2 je. 
Buka tingkap nmpk laut dpn ni ye..

Aku ddk tingkt 16. Ada 30++ tngkt.. Gayat nok...

Tp yg aku xpuas ati 1 je tandasnya mcm biasa la xde paip air. Stndrt hotel berstar2 nih. 

Rasanya yg tu jela kot. Nk tido smlm je sbb esk nk shopping kt gurney plaza. 

Aku bg 4⭐️🌟⭐️🌟 ye... 
Nnti ada lg aku smbg .. Sbb aku suka bca gk pnglmn kwn2 lain... 

Friday, August 28, 2015

Tempahan pavlova dan cheese tart di kelantan

Salam
Sy skrg menjual pelbagai produk bakery di kota bharu kelantan
Boleh wassap utk maklumat lanjut

Friday, June 5, 2015

Dorothy Perkins Malaysia Tawarkan Keselesaan

Dorothy Perkins bukanlah sebuah jenama yang baru di Malaysia malah telah lama bertapak di Kuala Lumpur khususnya. Buat pengemar fesyen masakini, label pakaian antarabangsa yang terkemuka ini menawarkan koleksi pakaian wanita yang berkualiti dan sentiasa mengikuti trend terkini. Apa yang menarik mengenai jenama ini juga, saiz pakaian yang ditawarkan juga tersedia untuk wanita bersaiz plus. 

 Oleh itu, jika anda sedang mencari koleksi blouse atau kemeja wanita yang berkualiti dan menjamin keselesaan sepanjang pemakaian, Dorothy Perkins Malaysia Online merupakan jenama yang terbaik untuk anda. Koleksi pakaian Dorothy Perkins juga dipengaruhi oleh gaya wanita moden yang classy sesuai untuk anda yang ingin tampil selesa dan bergaya ke pejabat.



 Selain blouse dan dresses, Dorothy Perkins juga membawakan koleksi outerwear seperti jacket, cardigan, sweater dan lain-lain outerwear yang sesuai untuk anda gayakan ke majlis-majlis istimewa mahupun untuk keluar bersantai. Jangan risau mengenai harga koleksi pakaian ini, kesemuanya boleh anda miliki dengan harga yang amat berpatutan. Sebagai contoh, harga sepasang jeans adalah serendah rm96! Murah bukan? 



 Tidak lupa juga bagi anda yang sedang mencari koleksi beg tangan dan kasut, Dorothy Perkins juga turut menyediakannya untuk anda semua. Bukan itu sahaja, temui juga koleksi aksesori wanita seperti gelang, rantai dan subang yang sememangnya bakal menyempurnakan lagi penampilan anda. Seronok bukan? Anda dapat menjimatkan masa anda kerana semuanya ada di sini. Tunggu apa lagi? Kini anda juga boleh membuat pembelian bersama Dorothy Perkins Malaysia secara online di laman web ZALORA Malaysia. Selamat membeli-belah!